Lauantaina 7.4.2018 klo 12-14

Oulussa Hyvän Olon Taikomossa olisi taas tarjolla hyvää fiilistä ja rauhallista tekemistä.

Taijin, joogan, venyttelyn, hengitysharjoitusten ja näiden kaikkien kombinaation avulla haetaan ja koetaan seesteistä, rauhallisempaa mielentilaa ja joustavampaa kehoa.

Tervetuloa mukaan! Muista ilmoittautua etukäteen!

Kehonhuoltoa Oulussa
taiji oulu

Taijia Taikomossa!

Taiji - workshop Hyvän Olon Taikomossa, Oulussa lauantaina 16.12.2017 klo 11-14. Osoite Yrttipellontie 1. Hinta 15€.

Joulun aikaan sopii rauhoittua lempeästi liikkuen. Taijissa rauhalliset, pyöreät liikkeet ja hengitys yhdistetään meditatiiviseksi kokonaisuudeksi jossa liikkeet seuraavat sulavasti toisiaan. Ryhmässä tehty taiji on paitsi näyttävän näköistä, myös erittäin rauhoittavaa! Workshopissa opetellaan taijin perusteita ja käydään läpi yksinkertaista, 8-liikkeen perussarjaa sen verran mitä ehditään. Voit olla aivan uusi lajin parissa tai jo pidempään harrastanut; jos workshopissa on taijia harrastaneita, voimme tehdä sarjaa tai muita liikesarjoja pidemmällekin workshopin loppupuolella.

Mukaan tarvitset lämpimät, joustavat vaatteet ja juomapullon. Jos käytät jalkineita, joustavat vaaleapohjaiset sisäkengät/tossut soveltuvat parhaiten, toki sukillakin pärjää. Pidämme pienen tauon omien eväiden syömiseen, raskasta ateriointia on syytä välttää.