Fishtank.fi vietti avajaisia

Jaa tämä:

Pieni akvaariokauppamme vietti virallisia avajaisia viime viikolla. Oikeastaan tarkoitus on olla ensisijaisesti verkkokauppa ja toissijaisesti noutopiste. Alunperin idea oli toimia kotoa päin ainoastaan verkkokauppana. Kun tavaraa alkoi tulvimaan inventaarion kasvaessa ja koti täyttymään laatikoista ja eurolavoista, oli oikeastaan tervetullut hetki homman lähteä lapasesta ja varastotilan saapua elämäämme.

Pienen varastotilan ansiosta voimme elää ilman valtaisaa rompevuorta, ulkoistaa lähetystoiminnan kodin ulkopuolelle ja siten pitää verkkokaupan osa-aikaisena puuhasteluna. Viikon ajan hypittiin eurolavojen yli yötä päivää ja täytyy sanoa että se oli tarpeeksi.

Akvaariotarvikkeet sijoitettiin siis varastoon ja siitä tehtiin sellainen pikku puodin ja postikeskuksen yhdistelmä, noutopisteeksi ja alan harrastajien kohtaamispaikaksi ristytty tila. Ensimmäiset avoimet ovet on nyt pidetty, väkeä kävi vierailulla ja ostoksilla mukavasti. Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö Into Seinäjoki kävi myös vierailulla ja toi meille muistamisen. Tästä on hauskaa lähteä kokeilemaan kaiken muun lisäksi uraa verkkokauppiasyrittäjänä.

Jaa tämä:

Vastaa