Joulu Levillä

Jaa tämä:

Meillä on Levillä mökki, tai osuus mökistä. On kiva päästä irtaantumaan arjesta tänne täysin erilaisiin maisemiin mitä kotopuolessa on. Tänä vuonna sattui että jouluviikko oli juuri meidän vuoroviikko mökillä joten suunnitelmat rakentuivat pyhien vietosta sen ympärille että mökille tullaan.

Pakkaset on paukkuneet sen verran kovissa lukemissa että laskettelemaan ei olla päästy. Ei parinkympin pakkanen tietysti mikään mahdottoman kova ole, vuosi sitten oltiin -26 lukemissa, mutta kun tälle talvelle ei vielä ole pakkaspäiviä juuri kohdalle osunut ja laskiessa viima tuntuu iiiiikävältä. Kävelylenkkejä ollaan sitten otettu, sellaisia viiden kilsan tepasteluja kauppareissujen ja kahvilakäyntien yhteydessä. Askelta tulee päivässä riittävästi kun Levin keskustaan on mökiltä pari kilsaa ja joka matkaa ei autolla tehdä.

Hektisen syyskauden jälkeen täällä kokee totaalisen pysähdyksen. Sisäinen kello toimii miten sattuu, pari tuntia päivänvaloa ei riitä viitoittamaan vuorokauden kulkua ja ollaankin nukuttu ja valvottu miten sattuu. Kahdet unet vuorokaudessa, on kaiketi paikallaan kun unta riittää! Pieni ahdistus tekemättömyydestä ja laiskottelusta kyllä tulee. Huomenna mennään vähän kylpylään uiskentelemaan ja ajattelin paikallisen kuntosalin kokeilla myös, eiköhän se vähän paranna huonoa omatuntoa 🙂

Jaa tämä:

Vastaa