Hyvää syntymäpäivää!

Jaa tämä:

Tämä sivusto ja blogi viettää tänään syntymäpäivää. Samoin minä. Hyvää syntymäpäivää siis molemmille!!

Blogi hengittelee ensi hönkäyksiä ja minä jo muutaman olen ehtinyt haukkaista.

Aloin kehittelemään uutta sivustoa koska se tuntui stressinpurkumenetelmänä ihan kertakaikkisen hyvältä ajatukselta: syventyä luomaan sisältöä, tekemään vajavaisilla taidoillani sellaiset sivut mitkä sisältävät jotakin oleellista kaikesta siitä mitä teen ja minkä parissa työskentelen. Elämänvaiheeni on kiireinen, jokaisen nurkan takana on työtehtävä, kouluraportti, deadline, työvuoro tai jotakin muuta itsestä johtuvaa pakollista menoa. Kiire on oikeastaan oma valinta ja lopulta normaali tilakin omassa elämässäni, sillä en monestikaan tee valintaa olla löysin rantein. Pieni tekemisen meininki rytmittää elämää paremmin kuin pelkkä veltostelu.

Olen Ville, tällä päivämäärällä 33-vuotias työläinen, opiskelija ja yrittäjä. Isä yhdelle juniorille ja seurustelukumppani mahtavalle kohta-avokille. Työhistoriaa on takana kymmenisen vuotta hoitoalalla. Työn ohessa opiskelen fysioterapiaa (tai oikeastaan teen töitä opintojen ohessa) ja tavoite olisi valmistua ajallaan 12/2018. Olen osakkaana muutamassa firmassa joiden parissa puuhailen silloin kun aikaa edellä mainituilta jää.

Erityismielenkiintoni on ihmisen hyvinvoinnin ja pystyvyyden tukeminen, kokonaisvaltaisen ihmisnäkemyksen kautta asioihin vaikuttaminen ja voimavaralähtöinen toimiminen. Fysioterapian kentällä kiinnostus on vahvasti psykofyysisen fysioterapian suuntaan. Olen kouluttautunut ”pehmeisiin hoitoihin” ja hyödynnän niitä asiakaskontakteissani. Rentoutusohjaus ja vibroakustinen hoito esimerkkeinä.

Pyrin pitämään omissa toimissani ohjenuorana avoimuuden ja nöyryyden asioihin sekä sellaisen tavan elää että ei tarvi morkkistella.

Käyn kuntosalilla, teen kävelylenkkejä /(talvella ei huvita juosta) ja kokeilen uusia urheilumuotoja kun vain saan mahdollisuuksia. Talvella toivon pääseväni laskettelemaan mahdollisimman usein. Liikunnan teemoista, fysioterapiaopintoihin liittyvistä asioista ja mitä nyt ihmisen elämään liitty, sitä luultavasti tulee blogin sisältö olemaan.

Tervetuloa seurailemaan!

Ville

Jaa tämä:

Vastaa