Rentoutuskurssit

Kurssit tilanteen ja tilaajan toiveiden mukaan. Rentoutuskurssi voi olla yhtenä päivänä järjestettävä tilaisuus tai säännöllinen viikkotunti. Aihepiirinä voi olla rentoutuminen yleisesti ottaen, sen erilaiset käytännön menetelmät, hengitysharjoitukset, liikunnallisen rentoutumisen menetelmät, mielikuvaharjoittelu, nukahtamiseen liittyvät harjoitukset, jännitystilojen helpottaminen, erilaiset suggestiomenetelmät, jne.

Kursseja järjestetään tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan, tilaajan osoittamissa tiloissa. Sopii hyvin esimerkiksi TYKY-päivään.

Hinta: Kurssin keston ja ryhmäkoon mukaan. Kysy tarjousta!

Yksilöllinen rentoutusohjaus

Rentoutusohjaus sopii jokaiselle joka haluaa tarkkaa, omiin tarpeisiin perustuvaa ja yksilöllistä ohjausta tai ihan vain vaihtoehtoista tapaa höllätä hetkeksi ja löytää sisäinen tyyneys harjoituksien kautta. Rentoutusohjaus voi sisältää kehon fyysisten jännitteiden hallintaa ja purkamista liikkeen avulla, hetkeen keskittymisen harjoituksia hengitys-, mielikuva- ja aistiharjoittein, tavoitteellisia mielikuvaharjoituksia esimerkiksi koulu- tai työelämän tarpeisiin, negatiivisten tunteiden, ajatusten ja kokemusten kuten sinnikkäiden painajaisten, pelkojen ym. työstämistä niistä irti päästämistä symbolisen mielikuvatyöskentelyn avulla.

Yksilöllisessä ohjauksessa pyritään löytämään tavoitteeseen sopivat harjoitukset joiden avulla muutokseen ja hyvinvoinnin lisääntymiseen päästään käsiksi.

Rentoutusohjaus, ensikäynti 75min. 70€

Rentoutusohjaus, käynti 45-60min. 45€

qtq80-XzGu0Y