Seinäjoella, Kyrkösjärven lintutornilla.
Seinäjoella, Kyrkösjärven lintutornilla.

Visio

Itsensä kehittäminen on matka joka kestää elämänkaaren alusta loppuun saakka. Vaikka tällä matkalla ei koskaan päämäärää saavutakaan, ei tarvitse olla juureton tai eksyksissä. Itsensä kehittäminen tarkoittaa kasvamista, kehittymistä, voittamista, avoimuutta olla juuri sellainen kuin on. Rehellistä itsensä kohtaamista.

Minä

Koulutukseltani olen mielenterveystyöhön erikoistunut lähihoitaja. Olen työskennellyt 10 vuotta psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Olen suorittanut myös rentoutusohjaajan ja vibroakustisen hoitajan koulutukset. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapiaa, valmistumisajankohta on joulukuussa 2018. Lisäksi muutaman yrityksen osakkaana. Monenlaista tekemistä, kaikki johtavat samaan: uuden kokemiseen, oppimiseen ja sitä kautta kasvamiseen ja kehittymiseen.

Osaamisalueitani ja palveluita joita tarjoan:

Kuten edellä jo kävi ilmi, olen monessa mukana. Tarjoamani palvelut ovat joko suoraan oman yritykseni tai osaomistamien yritysteni kautta tuotettuja. Liikunnan, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin palveluita kehitän ja hion erilaisten pilottihankkeiden kautta koko ajan. Valmistun vasta joulukuussa 2018 fysioterapeutiksi, toki pyrin jo nyt perustelemaan toimeni ja asetetut tavoitteet tästä näkökulmasta. Alla listattuna eri lokeroihin esimerkkejä niistä palveluista joita tuotan.

Keho

  • Liikuntaneuvonta
  • Liikuntakaveritoiminta
  • Ohjatut lempeän liikunnan tunnit / workshopit
  • Taiji
  • Harrastuskokeilut
  • Kehollisuusharjoitukset

Mieli

Kiinnostuitko?

Voit lukea lisää haluamastasi palvelusta klikkaamalla palvelun nimeä. Ihan kaikista en vielä ole omaa kuvausta kirjoittanut, voit kuitenkin oheisesta painikkeesta ottaa yhteyttä ja kysyä esim. kurssitarjousta tai lisätietoa aiheesta.