Tunnelmia workshopista

Jaa tämä:

 

Keho ja kehollisuus. Kehotuntemus, kehon tuntemus, kehon tuntemusten kokemus. Kaikkia näitä harjoitettiin viime viikonlopun workshopissa liikkeen ja mielen avulla. Suhtautumista itseen omien kokemusten ja havaintojen kautta. Tuntemista, kokemista, irtipäästämistä ja levollisuutta.

Lempeän liikkeen, lihasaktivoinnin, hengityksen, mielikuvien ja musiikin avulla havainnoitiin kolmen tunnin ajan niitä asioita mitä meissä tapahtuu. Liikkeen toisella puolen koimme pysähtymistä ja rauhoittumista ohjattujen rentoutusharjoitteiden avulla.

Mahtava workshop-päivä kerrassaan! Tanssi- ja liiketerapeuttisen ja fysioterapeuttisen näkökulman kohtauspisteenä syntyi juuri sopivaan tahtiin soljuva kokonaisuus jossa harjoitteet vuorottelivat näiden kahden näkökulman välllä tuoden workshopiin osallistujille laajan kirjon kokemuksia mitä on olla juuri tässä, juuri nyt. Workshopin lopussa oli mukava yhteistuumin todeta että tässä ja nyt on ihan hyvä olla.

Hyvää fiilistä ei ole koskaan liikaa ja näistä tunnelmista on mukava lähteä miettimään tulevaa. Vuosi 2019 tulee olemaan hieno ja jälleen omanlaisensa. Paljon hyvää ja mukavaa on tiedossa.

Kotona Kehossani – hyvinvointia mielelle ja keholle Vol. 2 järjestetään tammikuussa!

Rentoutusohjauksen perusteet ammattilaisille -koulutuspäivä tulossa, myös tammikuussa!

Jaa tämä:

Vastaa